Lost your password?
Muži: Remíza s dorostem před začátkem jara PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 21 Březen 2010 14:05

Jeseník dorost - Sokol SČV 4 : 4 (1 : 2)

Neděle 14. 3. 2010 - Protože bylo odloženo také druhé jarní kolo okresního přeboru, využili jsme nabídnutou příležitost a sehráli další přípravné utkání na jesenické umělce proti staršímu dorostu Jeseník. Utkání bylo ve znamení návratu Jarka Lučana po dlouhé přestávce způsobené léčbou přetržených křížových vazů v koleni a Jarek ukázal, že nic z fotbalu nezapomněl.

Od počátku utkání byli dorostenci aktivní a v průběhu prvního poločasu byli v poli lepší. Rychlým přechodem na naši polovinu a aktivitou snadno překonávali náš odpor a často se dostávali před naši šetnáctku. Zde však naštěstí dopláceli na ukvapené zakončení a na malý důraz, a tak se nemohli brankově prosadit. Udeřilo na druhé straně, kdy se po křídelní akci po levé straně na velkém vápně uvolnil Jarek Lučan a s velkým přehledem poslal míč do sítě - 0 : 1. Dorostenci přidali a po jedné ze standardních situací hlavou vyrovnali na - 1 : 1. Opět se tak projevil náš slabý důraz při bránění standardek. Před koncem poločasu jsme dorostu zasadili druhou ránu, z přímého kopu se tvrdou ranou prosadil Jirka Lapčík - 1 : 2.

Druhý poločas začal úplně jinak, přehrávali jsme dorostence ve všech akcích a důrazným napadáním jsme se dostávali často k míči a do vyložených příležitostí. Aktivní Jarek Lučan byl při jednom pokusu o zakončení faulován a nařízenou penaltu s jistotou proměnil Mirek Juhaňák - 1 : 3. Nedlouho po zvýšení vedení se svým důrazem opět prosadil Jarek Lučan a přeloboval brankáře domácích - 1 : 4. Náš tlak byl drtivý a zahazovali jsme jednu vyloženou šanci za druhou, ale bohužel nebyly proměněny samostatné nájezdy Radima Korandy, Jirky Lapčíka ani dalších.

V 77. minutě se po našem zaváhání prosadili hráči dorostu a snížili na 2 : 4. Vstřelená branka je povzbudila a najednou útočili pouze oni. V 88. minutě jsme zaváhali znovu a umožnili z velkého vápna prostřelit Aleše v brance - 3 : 4. Náš zmar se završil v nastaveném čase, kdy se po závaru podařilo dorostencům vyrovnat - 4 : 4. Velmi špatný závěr tak pokazil dojem z většiny přípravného utkání.

Branky SČV: 2x Jaroslav Lučan, Jiří Lapčík, Miroslav Juhaňák

Sestava SČV: Vavřín, Salva - Staník, Fidrich, Juhaňák, Turoň, Gurka, Chromek, Jirka Lapčík, Jakub Maceček, Lučan, Heckel, Koranda, Jan Maceček ml.

Aktualizováno ( Čtvrtek, 25 Březen 2010 08:03 )