Lost your password?
Muži: Cenné body z České Vsi PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 15 Listopad 2009 19:06

Řetězárna Česká Ves "B" - Sokol SČV 0 : 3 (0 : 2)

Neděle 15.11.2009 - V neděli brzy ráno jsme se jen velmi pozvolna scházeli k důležitému utkání s Českou Vsí. Omluveni byli Patrik Ligenza a Pepa Novák, zranění se stále ještě nepodařilo doléčit Petru Chromkovi a nedostavil se bohužel ani Mira Machů. Aktuální dobrá forma a nálada v týmu se však projevila v poctivém přístupu všech, co se k utkání dostavili.

Defenzivní úkoly ve středu pole si rozdělili Mirek Juhaňák s Lubošem Gurkou, v útoku dostal od začátku příležitost Radim Koranda a na kraji zálohy odehrál dobrý zápas mladý Jarek Heckel. Do utkání jsme vstoupili sebevědomě a již v 10. minutě jsme kopali po faulu na pronikajícího Radima Korandu přímý kop z hranice velkého vápna. Jirka Lapčík, nejlepší střelec okresního přeboru, technicky obstřelil zeď a nedal domácímu brankáři šanci - 0 : 1. Domácí se aktivní a kombinační hrou snažili vyrovnat, ale obětavý výkon při bránění jim neumožnil dostat se do vyložené šance. Když už přeci jen pronikli k nebezpečné střele, předvedl výborný zákrok Aleš Salva. I přes snahu domácích jsme byli díky rychlým protiútokům neustále nebezpeční domácí brance. Ve 13. minutě se na pravé straně prosadil Radim Koranda, pronikl do velkého vápna přihrál před bránu Jirkovi Lapčíkovi, jeho střelu ještě brankář domácích vyrazil, ale důrazný Marek Krmíček vrátil míč do branky domácích - 0 : 2. Ve zbytku prvního poločasu byli aktivnější domácí a hrozili zejména z rohových kopů, kdy dokázali nastřelit dvakrát břevno.
Do druhého poločasu jsme nastupovali s odhodláním navýšit vedení a to se povedlo již v 50. minutě, kdy pěkné sólo přes čtyři protivníky předvedl Jakub Maceček a předložil na penaltu krásnou přihrávku Markovi Krmíčkovi, který si s nabízenou příležitostí výborně poradil a uklidil míč za záda bezmocného domácího brankáře - 0 : 3. Domácí ještě vystupňovali svou snahu, ale kromě nebezpečných střel z přímých kopů a jedné příležitosti, kterou opět bravurně zlikvidoval Aleš Salva, nebyli efektivní. Poctivý výkon celého mužstva vyústil v řadu rychlých protiútoků, kdy domácí odvraceli vstřelení branky na poslední chvíli. Po prudkém centru Radima Korandy chyběl Markovi Krmíčkovi jen krůček k další brance. Důrazně hrající domácí mohli na svou tvrdost doplatit v 75. minutě, kdy byl ve velkém vápně při průniku hrubě podražen Marek Krmíček a sám se s vidinou hattricku postavil k exekuci penalty. Bohužel jeho prudká střela nemířila mezi tři tyče. I tak jsme předvedli proti kvalitnímu týmu České Vsi velmi dobrý výkon a po zásluze si odvážíme všechny tři body a vysoké vítězství.

Branky SČV: 10. Lapčík - 0 : 1, 13. Krmíček - 0 : 2, 50. Krmíček - 0 : 3

Sestava SČV: Salva - Staník, Fidrich, Kopřiva - Heckel, Gurka, Juhaňák, Lapčík Jiří, Maceček Jakub - Koranda, Krmíček, nenastoupil Turoň

Aktualizováno ( Úterý, 17 Listopad 2009 18:58 )