Lost your password?
Domácí rozlučka ve velkém stylu PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Pátek, 28 Říjen 2022 20:16

OP muži - 9.kolo

Sobota 15.10.2022

TJ Sokol Stará Červená Voda - SK Lipová -lázně   8 : 0 (2 : 0)

Branky: 30. a 60. Gurka, 1. z pen. Maceček Jakub, 52. Danilko, 68. Juhaňák, 84. Rejda, 88. Burďák, 90. Barabáš

Sestava SČV: Machů - Kocian, Fidrich, Maceček Jakub, Danilko - Gurka, Juhaňák, Miťko, Maceček Jan  - Rejda, Lapčík  střídali: Barabáš, Vonc, Polák F., Burďák, Jílek

OP žáci st. - 8. a 9.kolo

Sobota 15.10.2022

TJ Sokol Stará Červená Voda - SK Lipová -lázně   2 : 9 (2 : 3)

Branky SČV: MIťko Samuel, Sedlák Ondřej

Sobota 22.10.2022

TJ Zlaté Hory - TJ Sokol Stará Červená Voda   12 : 0 (6 : 0) 

Sestava SČV: Machů Vanessa, Miťko Samuel, Dubčíková Martina, Rejda Jan, Burďák Petr, Sedlák Ondřej, Ondrušík Pavlík, Poláková Karolína, Erenberk Tomáš, Fidrich Marek, Fidrichová Viola, Randus Maťej, Pessel Šimon, Mydliar Lukáš, Burďáková Nikola

 

Podzimní část soutěže se blíží ke svému konci, naposledy jsme se letos představili na domácí půdě a naše příznivce jsme potěšili vysokým vítězstvím nad Lipovou.

 

O osudu otkání rozhodla liž první půle, po brankách Jakuba Macečka a Luboše Gurky jsme se dostali do dvoubrankového vedení. V 38. minutě utkání si pak Jirka Lapčík šikovně zaběhl za obranu soupeře, než však stačil proniknout do pokutového území, obránce hostů jej nemilosrdně skluzem poslal k zemi. Aby nebylo pochyb o trestu který bude následovat, při výměně názorů o vhodnosti zákroku do Jirky Lapčíka ještě strčil. Hlavní Rozhodčí neváhal s verdiktem a Lipová zbytek utkání dohrávala v deseti hráčích. Ještě šest minut před koncem výsledek vypadal pro hosty poměrně přijatelně, v závěru však přišly další tři branky a Lipová si tak odvezla vysokou porážku 8:0. Za zmínku stojí především poslední branka utkání, Kristián Barabáš umístil svou technickou střelu z 25 metrů přímo do pravého horního rohu branky soupeře a vykouzlil tak nádhernou tečku za našim podzimním domácím vystoupením.

 

Definitivní tečku za podzimní sezónou již udělali naši žáci. Ve zbytku roku je čekají již pouze tréninky. Věřme, že je Lukáš Fidrich s asistencí Ládi Dubčíka dokáže namotivovat a připravit na jarní pokračování soutěže.

Aktualizováno ( Pátek, 28 Říjen 2022 21:28 )