Lost your password?
Muži: V deseti jsme neotočili PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pátek, 30 Říjen 2009 18:30

TJ Zlaté Hory "B" - Sokol SČV 1 : 1 (1 : 1)

Středa 28.10.2009 - Před utkáním byly Zlaté Hory pouhé tři body za námi a tak se dal ve svátečním odpoledni čekat vyrovnaný zápas. Domácí nakonec nepovolali posily z A-týmu a nastoupili s velice mladou sestavou plnou dorostenců. Ti však byli velmi rychlí a jejich aktivní hra nám z počátku dělala problémy. Ačkoli se hra od začátku přelévala z jedné strany na druhou, domácí byli svými rychlými útoky až příliš nebezpeční. Zpočátku se nám dařilo i za cenu faulů nepustit je k zakončení a když už vystřelili, byl v brance připraven velmi jistě chytající Patrik Ligenza. Patrik musel zaskočit za Aleše Salvu, který si plnil trenérské povinnosti v Jeseníku. Ve 20. minutě jsme však chybnou rozehrávkou nabídli domácím další příležitost, kterou využili rychlým průnikem středem obrany až do velkého vápna, kde sice Patrik výborně zasáhl, ale vyražený míč se odrazil od dobíhajícího útočníka do branky. Dobíhající Marek Staník, ale na poslední chvíli míč instinktivně vyrazil, bohužel rukou. Marek dostal červenou kartu a kopala se penalta, kterou domácí proměnili - 1 : 0.

Mírně jsme přeskupili obranné řady a vsadili na hru se třemi obránci. Paradoxně po vyloučení jsme získali územní převahu a ve zbytku poločasu jsme byli jasně lepším týmem. Kombinační hrou jsme si vytvořili řadu standardních situací, dvakrát jsme nastřelili tyč a v největší šanci nestihl Marek Krmíček usměrnit míč do prázdné branky. Ve 44. minutě přišla chvíle pro nejlepšího okresního střelce a Jirka Lapčík zakroutil přímý kop do šibenice - 1 : 1.

Ve druhém poločase jsme byli i nadále aktivnější a domácí již nebyli tak nebezpeční. I tak si vypracovali dvě solidní příležitosti, ale Patrik byl vždy v pravý čas na správném místě. Naopak naše hra postrádala lehkost a ačkoli jsme měli převahu, tak jsme se ve velkém vápně hostí nedokázali prosadit a střely z dálky byly nepřesné. Deset minut před koncem se síly na hřišti vyrovnaly, když byl vyloučen domácí hráč po druhé žluté kartě. Na zvrat jsme však již nedosáhli a domácí vyrovnaný zápas dovedli k remíze. Premiéru v týmu mužů si odbyl Jarek Heckel a ve svých šestnácti letech byl velmi platným hráčem.

Branka SČV: 44. Jiří Lapčík 1:1

Sestava SČV: Ligenza - Staník, Novák, Fidrich, Kopřiva (65. Spielvogel) - Heckel, Machů Miroslav, Juhaňák, Maceček Jakub - Krmíček, Lapčík Jiří, nenastoupili Turoň, Pospíšil

Aktualizováno ( Čtvrtek, 22 Duben 2010 18:41 )