Lost your password?
Konečně vítězství, porazili jsme Mikulovice B PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Čtvrtek, 01 Říjen 2009 20:20

Sokol SČV - Mikulovice "B" 2 : 1 (1 : 1)

Pondělí 28. 9. 2009 - netradičně v pondělí, na státní svátek, jsme přivítali B-tým divizních Mikulovic. Základním úkolem bylo nedostat rychlý gól a především nedostat žádný gól a spoléhat na rychlé protiútoky. Hra byla vyrovnaná - my jsme hráli bojovný fotbal s minimem kombinace a zkušení hosté naopak. My jsme je ohrožovali účinným napadáním a oni nás přesnou kombinací.

Šance se střídali na obou stranách, my jsme v průběhu první půle odvraceli nebezpečné centry. Jednou míč skončil dokonce na tyči a jednou vykopával míč, který již směřoval do branky, Pepa Novák. Ale my jsme nastřelili čtyři tyče a z mírného tlaku měli více příležitostí než hosté. Ve 30. minutě jsme se konečně prosadili, z přímého kopu se prudkou střelou pod břevno prosadil Jirka Lapčík - 1 : 0. Další šance jsme nevyužili. V poslední minutě přišel trest po rychlém brejku hostí, kdy jsme nedokázali protihráče zastavit a bylo vyrovnáno - 1 : 1.

Vstup do druhého poločasu se nám povedl, již ve 49. minutě si na rohový kop vyskočil Marek Krmíček a nekompromisní hlavičkou nás opět poslal do vedení - 2 : 1. V dalším průběhu jsme spoléhali na rychlé brejky, ale střeleckou nemohoucnost jsme již nepřekonali. Hosté se snažili vyrovnat, ale největší šancí byla pouze tečovaná střela, se kterou si Aleš Salva poradil. Konečně jsme se tak dočkali dalšího vítězství!

Branky SČV: 30. Jiří Lapčík 1 : 0, 49. Marek Krmíček 2 : 1

Sestava SČV: Salva - Staník, Fidrich, Novák, Kopřiva (46. Krmíček) - Ligenza, Machů, Juhaňák, Maceček - Lapčík, Koranda

Aktualizováno ( Pondělí, 12 Říjen 2009 19:14 )