Lost your password?
Úvod sezóny ve velkém stylu PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Středa, 17 Srpen 2016 20:06

Sokol Stará Červená Voda FK Mikulovice   8 : 1 (3 : 0)

Sobota 13.8.2016 - Po pouhých dvou kolech nového ročníku jsme díky plnému počtu bodů a skóre 11:1 opět v čele soutěže. Nicméně ta pravá prověrka našich kvalit příjde až následující víkend v Supíkovicích.

Mikulovice nás dokázali trápit třicet minut, než se z penalty po faulu na Jaru Lučana trefil ranou do středu branky Honza Maceček. Hned v další minutě pak po přihrávce Jary Lučana skóroval poprvé v sezóně Jirka Lapčík. Tři minuty před přestávkou pak zvýšil na 3:0, jak jinak než po rohovém kopu, Pavel Jílek.

Definitivně pak poslal soupeře do kolen v 51. min. Jirka Lapčík úspěšně zakončeným samostatným nájezdem, do kterého se kuriózně vyslal sám přihrávkou do ofsajdu. Vzhledem k tomu že se však adresát přihrávky Jara Lučan nezapojil do hry a obrana Mikulovic nijak nereagovala, pustil se Jirka za svou přihrávkou sám a v cestě mu pak stál již jen soupeřův gólman. Následně pak dvěma přesnými zásahy završil hattrick Honza Maceček, nečekaný lídr střelecké tabulky. Doufejme že mu střelecká forma vydrží i nadále. Na paty mu však již šlape kanonýr kanonýrů. Hattrick byl totiž v sobotním utkání dovršen ještě jeden a jeho autorem byl Jirka Lapčík. Než se tak však stalo, zapsal se mezi střelce ještě Martin Turoň, po dlouhé pauze zaviněné zraněním kolene to byla jeho první soutěžní trefa.

Podobně jako nám se výsledkově daří také Supíkovicím, které rovněž zatím bodovali naplno a skóre 11:3 je řadí za nás na druhé místo. V Supíkovicích tak bude v sobotu k vidění velice zajímavé utkání.

Branky SCV: 30. z pen., 53. a 73. Maceček Jan, 31., 51. a 89. Lapčík Jiří, 42. Jílek Pavel, 81. Turoň Martin

Sestava SCV: Příhoda - Bundil (46. Machů), Fidrich, Jílek, Čermák - Burďák (75. Rejda), Juhaňák, Maceček Jan, Žák (65. Turoň) - Lučan (55. Raciac), Lapčík Jiří

Aktualizováno ( Čtvrtek, 18 Srpen 2016 11:36 )