Lost your password?
Vítězná jízda pokračuje i v nové sezóně PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Úterý, 09 Srpen 2016 12:31

Bernartice - Sokol Stará Červená Voda  0 : 3 (0 : 2)

Sobota 6.8.2016 - Nová sezóna začala stejně, jak ta uplynulá skončila. Na hřišti nevyzpytatelných Bernartic jsme vybojovali zdánlivě hladké vítězství.

12.9.2015, tohle je datum naši poslední prohry!!! Domácí neúspěch 0:2 s Bělou tenkrát odstartoval nevídanou šnůru utkání ve kterých jsme nenašli přemožitele. Ať už šlo o utkání okresního přeboru, přípravné nebo turnajové zápasy, vždy jsme brali buďto výhru, nebo remízu. Pokud bychom naši neporazitelnost udrželi ještě v následujících třech kolech OP, pak by naše série přesáhla jeden rok!

Sobotní vítězství rozhodně nebylo tak jednoduché, jak by se mohlo podle výsledku zdát. Utkání bylo spíše vyrovnané, branky jsme však stříleli pouze mi. V letní přestávce se v našem mužstvu událo několik málo změn. Do České Vsi odešel Víťa Křivan a loňská opora v bráně Peťa Čuj se rozhodl odejít do fotbalového důchodu(prozatím), tak jsme potřebovali obsadit post brankáře. Zájem projevil Láďa Příhoda ze Supíkovic a svou vítěznou pramiéru okořenil čistým kontem. No a nakonec paradoxní dvojí přestup Pavla Jílka. Naše dlouholetá opora zadních řad se rozhodla po minulé sezóně odejít do Mikulovic, než však začala ta nová, vše nabralo opačný směr a Pavel opět zaujal své místo v naší sestavě. Mimochodem také přispěl k výhře brankou, takže by se dalo říct že se nám hned v úvodu nového ročníku posily vyplatily.

Jako první se prosadil ve 29. min. Vena Žák, rohový kop Miri Juhaňáka nalezl Pavla Jílka, ten nasměroval hlavou míč do závaru před bernartickým gólmanem, kde pohotově zakončoval Vena. Ten se ukázal jako specialista na Bernartice, v loňském utkání jsme na stejném hřišti vydřeli těsnou výhru 0:1 a postaral se o ni rovněž Vena.

Druhou branku přidal o osm minut později Honza Maceček nádhernou střelou z pětadvaceti metrů. Honza se opřel do skákavé přihrávky a jeho pokus zapadl za záda překvapeného bernartického brankáře. Třetí branku pak v 62. min. přidal po rohovém kopu Pavel Jílek přízemní střelou z hranice šestnáctky k levé tyči.

V závěru jsme pak měly další brankové příležitosti, žádnou jsme však již neproměnili, ani obávané útočné duo Lapčík - Lučan se neprosadilo a své řádění si tak nechalo napříště.

Branky SCV: 29. Žák, 37. Maceček Jan, 62. Jílek

Sestava SCV: Příhoda - Krmíček, Fidrich, Jílek, Čermák - Burďák (64. Porč), Juhaňák, Maceček Jan, Žák (50. Raciac) - Lučan (85. Turoň), Lapčík Jiří

Aktualizováno ( Úterý, 09 Srpen 2016 16:38 )