Lost your password?
Skvělá tečka za sezónou PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Pondělí, 22 Červen 2015 08:55

Sokol Stará Červená Voda - Jiskra Velká Kraš  7 : 0 (2 : 0)

13.6.2015 - S velkou touhou odčinit podzimní selhání ze hřiště soupeře jsme v sobotu nastupovali na domácí půdě k poslednímu utkání sezóny proti Velké Kraši. 

Mužstvo hostů přijelo velice nervózně naladěno, jeho výkon ani náznakem nepřipomínal ten z předchozího vzájemného střetnutí, více než hře se někteří hráči soupeře věnovali komentování výkonu rozhodčího, obavy z náročného utkání se tak brzy rozplynuly a vykročili jsme za dalším vysokým vítězstvím. V prvním poločase se střelecky prosadili nejprve na 1:0 Jara Lučan přízemní střelou k tyči po přihrávce Veny Žáka, na 2:0 pak zvyšoval Mira Juhaňák, který doklepával vyražený míč brankářem hostů po tvrdé střele Peti Chromka. Ve druhé půli opět Mira Juhaňák převzal v soupeřově šestnáctce přihrávku od Jary Lučana, zbavil se obránce a nadvakrát dostal míč hlavou za gólmanovy záda - 3:0. Na 4:0 zvyšoval umístěnou střelou k tyči Michal Raciac, asistenci si připsal opět Jara Lučan. No a poté si vzal slovo Jirka Lapčík, nejprve skóroval po akci Jary Lučana, který před vybíhajícím brankářem přihrál Jirkovi a ten tvrdou ránou prostřelil houf obránců stojících před brankou. Podruhé Jirka skóroval střelou z velkého vápna, asistence mladý Jirka Burďák, no a nejhezčí moment si Jirka nechal na konec utkání. Poté co převzal výkop Bédi Kroupy obešel vše, co mu přišlo do cesty, včetně gólmana a pohodlně zakončil do prázdné branky a upravil na konečných 7:0. V posledních čtyřech domácích utkáních jsme soupeřům nasázeli 29 branek, což je průměr více než sedmi branek na zápas, závěr sezóny nás tak zastihl ve skvělé střelecké formě. Ve skvělé formě zastihl také Jirku Lapčíka, který s 39 brankami opět vládne střelcům jesenického Okresního přeboru, navíc si nevzpomínám, že by někdo v soutěži tolik branek nastřílel. Daleko pozadu ale nezůstal ani Jara Lučan, který si připsal 27 gólů, což mu vyneslo čtvrtou příčku mezi střelci. Celkové čtvrté místo v OP určitě není zklamáním, přestože cílem bylo místo třetí. Sezónu 2014/2015 bych však hodnotil kladně, zejména jarní část, navíc mladí hráči projevili zvýšený zájem o fotbal a to je asi to největší pozitivum uplynulého ročníku.

Branky SČV: Lapčík Jiří 3x, Juhaňák Miroslav 2x, Lučan Jaroslav, Raciac Michal

Sestava SČV: Kroupa - Bundil, Fidrich, Jílek, Heckel Štěpán - Barabáš, Chromek, Juhaňák, Žák - Lučan, Lapčík Jiří   střídali: Machů Martin, Burďák, Raciac, Lapčík Jan, Heckel Jaroslav

Jako poslední zakončila sezónu starší přípravka a byla to tečka také vítězná, na domácím hřišti si poradila s Vápennou. 

OP starší přípravky

Sokol Stará Červená Voda - Omya Vápenná  8 : 2 (4 : 2)

Branky SČV: Janoš Vojta 2x, Miťko Daniel 2x, Voncová Kristýna 2x, Machů Vanessa, Nedavaška Vojta

Aktualizováno ( Pondělí, 22 Červen 2015 09:24 )