Lost your password?
Na úvod jara jsme se utkali s prvním a posledním celkem tabulky PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Pondělí, 20 Duben 2015 19:24

Bělá pod Pradědem - Sokol SČV 4 : 3 (1 : 2)

Sobota 11.4.2015 - První jarní kolo bylo kvůli sněhové nadílce odloženo, tak jsme si o týden prodloužili čekání na úvod sezóny.

Během zimní přestávky došlo v našem kádru ke dvěma změnám, Honza Maceček se rozhodl odejít na hostování do Žulové, naopak k nám přišel na hostování na jeden rok Petr Barabáš z Vidnavy. K prvnímu utkání jarní části sezóny nám los do cesty postavil velice těžkého soupeře, v Bělé se nám nikdy výsledkově příliš nedařilo a ani tentokrát jsme si body neodvezli, přestože jsme k nim mněli nečekaně blízko. Skóre zápasu otevřela Bělá po našem nedůsledném bránění. Marek Krmíček však dvěma přesnými zásahy otočil vývoj zápasu v náš prospěch. V prvním případě dorazil do sítě přímí kop Jirky Lapčíka, jeho ránu ještě brankář domácích kryl, na Marovu dorážku už však nemohl reagovat. I o druhou branku se postarala stejná dvojice, Jirka rozehrával trestný kop a Mara jej hlavou poslal za brankářovi záda. Do poločasu se již skóre neměnilo. V úvodu druhé půle Bělá vyrovnala, Jara Lučan však strhl vedení opět na naši stranu, po přihrávce Peťi Barabáše nejprve ustál souboj s obráncem soupeře a pak míč z otočky poslal do sítě. Vedení jsme však nakonec neudrželi a po brankách z přímého kopu a opět po špatném bránění jsme dokonce odjížděli bez bodu.

Branky: Krmíček Marek 2x (as. Lapčík Jiří 2x), Lučan Jaroslav (as. Barabáš Petr)

Sestava: Kroupa - Lapčík Jan, Fidrich, Krmíček, Bundil - Žák, Juhaňák, Lapčík, Barabáš - Lučan, Žák, střídali Burďák, Heckel Štěpán

Sokol Stará Červená Voda - TJ Skorošice  3 : 1 (3 : 0)

Sobota 18.4.2015 - Po utkání s vedoucím týmem soutěže jsme se o týden později na domácím hřišti postavili celku z opačného konce tabulky, posledním Skorošicím. Naši příznivci neočekávali nic jiného než vítězství, toho se nakonec také dočkali, přestože herní projev nebyl zrovna přesvědčivý. Soupeř nás zaskočil aktivní hrou kterou ze středu hřiště dirigoval nestárnoucí Josef Danilko, k vážnějšímu zakončení se však hráči Skorošic nedostali a tak branky začali padat do jejich sítě. Nejprve se prosadil v 7. min. Mira Juhaňák po nedorozumění mezi brankářem a obráncem hostů, při snaze odvrátit míč jej poslali před vlastní odkrytou bránu a Mira již nemohl minout. Další branku přidal ve 31. min. Jara Lučan, Jirka Lapčík se uvolnil na pravé straně hřiště a přesným centrem našel nabíhajícího Jaru, který poslal míč kolem bezmocného gólmana do sítě. Na 3:0 zvýšil ve 40. min. Pavel Jílek nádhernou střelou šajtlí z velké vzdálenosti, která s pomocí tyče skončila v bráně soupeře. Poslední branka utkání padla ve druhé půli do naší branky z pokutového kopu. Skorošice tak využili alespoň ke snížení výhodu jednoho hráče v poli navíc, červenou kartu totiž obdržel náš Peťa Chromek, který reagoval na zbytečný a nebezpečný zákrok našeho bývalého spoluhráče Radima Korandy. Přesto jsme utkání dovedli do vítězného konce a připsali si tak první jarní vítězství.

Branky: Juhaňák Miroslav, Lučan Jaroslav (as. Lapčík Jiří), Jílek Pavel

Sestava: Kroupa - Lapčík Jan, Fidrich, Jílek, Heckel Štěpán - Žák, Chromek, Juhaňák, Bundil - Lučan, Lapčík Jiří, střídali Burďák, Barabáš, Kozyra

Své soutěže rozehrály také neše přípravky, starší přípravka nestačila na Jeseník a Supíkovice, mladší doma porazila Zlaté Hory. Střelecky se daří Vojtovi Nedavaškovi, který skóroval ve všech třech utkáních, přičemž se Zlatými Horami zaznamenal sedm branek.

OP starší přípravka

Jeseník - Sokol Stará Červená Voda  11 : 2 (4 : 1)

Branky: Vonc Jakub, Nedavaška Vojtěch

Sokol Stará Červená Voda - Supíkovice  3 : 11 (2 : 5)

Branky: Nedavaška Vojtěch 2x, Miťko Daniel

OP mladší přípravka

Sokol Stará Červená Voda - Zlaté Hory  7 : 5 (4 : 2)

Branky: Nedavaška Vojtěch 7x 

 

Aktualizováno ( Pondělí, 20 Duben 2015 20:12 )