Lost your password?
Vítězství v režiji L+L, ml. přípravka hrála o titul podzimního krále PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Úterý, 14 Říjen 2014 17:38

Sokol Stará Červená Voda - Velké Kunětice  7 : 1 (3 : 0)

Sobota 11.10.2014 - Velké Kunětice v posledních utkáních prokazovaly dobrou formu. S Vápennou i Černou Vodou sice prohrály, ale vždy pouze o gól a remíza v Bělé, to jsou výsledky které naznačují, že mužstvo Kunětic dokáže potrápit i soupeře ze špičky tabulky. 

Proto bylo důležité vstoupit do utkání s nasazením a bez jakéhokoliv podcenění. Od začátku jsme Kunětice zatlačili na jejich polovinu a brzy se nám podařilo vstřelit úvodní gól. Postarala se o něj v posledních utkáních doslova nezastavitelná útočná dvojice Lučan - Lapčík. Prvně jmenovaný připravil palebnou pozici Jirkovi Lapčíkovi a ten obloučkem překonal brankáře hostů - 1:0. Jara Lučan nechtěl zůstat pozadu a tak po chvíli z hranice vápna zvýšil na 2:0. Ještě do přestávky se po rohovém kopu dostal odražený míč k Jirkovi a ten prudkou ranou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 3:0. Hattrick pak Jirka završil v úvodu druhého poločasu, když zblízka dorážel neúspěšný střelecký pokus Jary Lučana - 4:0 a hned vzápětí přidal svou čtvrtou branku z pokutového kopu po faulu na Jaru - 5:0. Poté se dostali ke slovu Kunětice, když se jeden z hostujících hráčů prosadil hlavičkou po standartní situaci - 5:1. S odpovědí však brzy přispěchal aktivní Jara Lučan. Honza Maceček našel ve vápně Miru Juhaňáka, který byl však zády k brance soupeře a než se stačil otočit, přiřítil se Jara a nekompromisní ranou vyřešil vše za něj - 6:1. V závěru utkání se na branku soupeře řítil Jirka Lapčík, při kličce brankáři však přišel o míč, ten se dostal k Jarovi Lučanovi, který tak zkompletoval druhý hattrick utkání - 7:1. Jara se tak díky němu společně s mikulovickým Kadlčíkem s deseti brankami dělí o třetí příčku střelecké tabulky soutěže, které jasně vévodí s 21 zásahy Jirka Lapčík. Příští víkend jedeme v neděli do Písečné a doufejme že nám naše útočné duo L+L vystřílí další body. Mladší přípravka v pondělí bojovala na půdě vedoucího Jeseníku o možnost přezimovat na první příčce tabulky, po divoké přestřelce však nakonec padla 6:9, druhé místo je ale také velkým úspěchem. Dramatické utkání sehrála také starší přípravka s Českou Vsí, po remíze 5:5 o našem vítězství nakonec rozhodly pokutové kopy.

Branky SČV: Lapčík 4x, Lučan 3x

Sestava SČV: Kroupa - Chromek, Maceček Jan, Jílek, Distler - Heckel Štěpán, Fidrich, Juhaňák, Bundil - Lučan, Lapčík   střídali: Žák, Machů Martin, Kozyra, Burďák, Raciac

OP starší přípravka

Sokol Stará Červená Voda - SK Řetězárna  5 : 5 (3 : 2) na pen. 2 : 1

Branky SČV: Miťko Daniel 2x, Vonc Jakub 2x, Machů Vanessa

OP mladší přípravky

FK Jeseník - Sokol Stará Červená Voda  9 : 6 (5 : 2)

Branky SČV: Machů Filip 3x, Nedavaška Vojtěch 2x, Machů Vanessa 

Aktualizováno ( Úterý, 14 Říjen 2014 18:53 )