Lost your password?
Krutá lekce v Novém Malíně PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Pondělí, 16 Září 2013 21:16

Sokol Navý Malín - Sokol SČV   7 : 1 (3 : 0)

Sobota 14.9.2013 - Další porážka na našem kontě přibyla po sobotním výjezdu do Nového Malína a to po rozhodně nejhorším výkonu dosavadního průběhu sezóny.

Hráči Nového Malína nás předčili ve všech směrech a uštědřili nám dokonalé K.O. v podobě sedmi branek v naší síti a nebýt Patrika v naší brance, mohlo být ještě hůř.

Do zápasu jsme nastoupili s podobnou sestavou, která před týdnem důstojně vzdorovala Javorníku, navíc byl opět k dispozici Peťa Chromek a poprvé po zranění Lukáš Fidrich, jenže tentokrát stál proti nám zcela odlišný soupeř. Po počáteční snaze o rovnocennou partii nás dokonale zchladila blesková jízda domácích. Naše kombinace většinou končily nepřesnou přihrávkou ještě na naší polovině, které následovaly smrtící brejky a přečíslení protivníka. Tři takové situace domácí do přestávky proměnili v poločasové vedení 3:0. Na začátku druhé půle pak přišel čtvrtý gól v naší síti a následně pak další dva. Jirka Lapčík si pak alespoň splnil svou obvyklou normu jedné branky na zápas a dělovkou z přímého kopu zařídil náš jediný čestný úspěch, na který však soupeř ihned dokázal odpovědět a upravil na konečných 7:1.

Branka SCV: 83. Lapčík Jiří

Sestava SČV: Ligenza - Chromek, Maceček Jakub, Jílek, Čermák Vladimír - Fidrich, Juhaňák, Maceček Jan, Kozyra – Lapčík Jiří, Kroupa  náhradníci - Staník, Žák, Turoň, Burďák

Naši nejmenší fotbalisté zahájili sezónu dvěmi parážkami, s Jeseníkem a Supíkovicemi. Stejně jako naše A mužstvo má také přípravka zatím jediného střelce a to Kubu Vonce, ktarý se postaral o všechny naše branky.

Výsledky utkání ml. přípravky:

Jeseník - Sokol SČV   9 : 5 (2:1)

Sokol SČV - Supíkovice   3 : 32 (1:13)

Aktualizováno ( Pondělí, 16 Září 2013 21:46 )