Lost your password?
Body zůstaly doma PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Pondělí, 02 Září 2013 21:47

Sokol SČV - TJ Sokol Vikýřovice   2 : 0 (1 : 0)

Sobota 31.8.2013 - Po bezbrankové remíze v Bělé a dvou porážkách jsme potřebovali doma proti Vikýřovicím nutně vyhrát.

Do utkání jsme tak nastupovali pod mírným tlakem, v příštích dvou kolech nás čekají venkovní utkání v Javorníku a v Novém Malíně, což jsou velmi silní soupeři, o to důležitější pro nás bylo proti Vikířovicím naplno bodovat. V sestavě se poprvé v sezóně objevil navrátilec Láďa Čermák, což nám samo o sobě zvedlo sebevědomí, přestože nastoupil pro něj netradičně ve středu zálohy jeho přítomnost na hřišti byla hodně znát, k dispozici byli premiérově také Mara Krmíček a Jara Lučan.

Utkání neprobíhalo úplně podle našich představ,Vikýřovice působily fotbalovějším dojmem, dlouholeté zkušenosti z I.A třídy byly přece jen znát. Soupeř byl daleko častěji u míče, nicméně fotbal se hraje na góly a ty jsme tentokrát dávali pouze mi. Ten první přišel ve 40. min. po obrovské hrubce soupeřova brankáře, který přestože nebyl pod tlakem, odehrál míč přímo na kopačky Jirky Lapčíka, který se zachoval velmi zkušeně, míč poslal vracejícímu se gólmanovi za paty do protipohybu – 1:0. Ve druhé půli jsme se dlouho strachovali o výsledek, při jedné z několika nebezpečných soupeřových šancí byl ošklivě zraněn Patrik Ligenza, po střetu s útočníkem Vykýřovic, který mu kopačkou způsobil menší tržnou ránu na obličeji, mělo nejspíš následovat vyloučení. Patrik je naštěstí v pořádku a utkání dochytal. Uklidňující druhá branka přišla až v 88. min. a opět se o ni postaral náš dvorní kanonýr Jirka Lapčík. Jara Lučan posunul míč hlavou na Jirku u pravé postranní čáry, Jirka si šikovně obhodil odránce stojícího mu v cestě a namířil si to rovnou na bránu, vyběhnuvšího brankáře obstřelil a upravil na konečných – 2:0.

Branky SČV: 40. a 88. Lapčík Jiří

Sestava SČV: Ligenza - Chromek, Maceček Jakub, Jílek, Distler - Bundil, Juhaňák, Čermák Vladimír, Staník – Lapčík Jiří, Krmíček  náhradníci - Kroupa, Kozyra, Lučan, Turoň, Burďák

Naši nejmladší fotbalisté dnes také vstoupili do nové sezóny (informace o dnešní utkání proti Jeseníku přidám co nejdříve), v sobotu se v rámci přípravy zúčastnili turnaje ve Vidnavě, kde obsadili skvělé druhé místo při účasti pěti týmů.

 

Aktualizováno ( Pondělí, 02 Září 2013 22:16 )