Lost your password?
Standartky rozhodly PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Úterý, 11 Červen 2013 20:01

Omya Vápenná - Sokol SČV  2 : 1 (1 : 1)

Sobota 8.6.2013 - Za slunečného počasí jsme se v sobotu na výborně připraveném hřišti ve Vápenné pokoušeli navázat na venkovní výhru z minulého kola, ale poté, co jsme inkasovali dvě branky ze standartních situací a sami vstřelili jedinou, odjížděli jsme domů s prázdnou.

K utkání jsme nastupovali s jedenácti hráči, bez možnosti střídání, na což jsme doplatili v závěru utkání, když se zranil Lukáš Fidrich a dohrávali jsme v desíti .

Utkání bylo poměrně vyrovnané, Vápenná poprvé skórovala již ve 4. min. po přímém kopu, na který vyskočil nejvýš Červenka a hlavou poslal domácí do vedení – 1:0. Ve 25. min. byl před šestnáctkou soupeře faulován Pavel Jílek a nařízený přímí kop poslal přízemní ranou k levé tyči Jirka Lapčík do sítě – 1:1. Ve druhém poločase se oba týmy snažili strhnout vedení na svou stranu a chvílemi to na hřišti poměrně jiskřilo. Domácí rozhodli o své výhře opět po standartní situaci. Na rohový kop ze 75. min. si naskočil Pavel Kocich a přesnou hlavičkou upravil na - 2:1. Na pokus o vyrovnání nám už nezbyly síly, obzvlášť poté co hřiště opustil pro zranění Lukáš

Nedělní dohrávka ve Zlatých Horách byla pro podmáčený terén opět odložena.

Branka SČV: 25. Lapčík Jiří  

Sestava SČV: Kroupa - Staník, Fidrich, Jílek, Heckel - Chromek, Juhaňák, Maceček Jakub – Maceček Jan, Lapčík Jiří, Lapčík Jan  náhradníci -

Přípravka odehrála v neděli na domácím hřišti utkání proti Mikulovicím, které po dramatickém průběhu těsně prohrála 5:6.

Aktualizováno ( Úterý, 11 Červen 2013 20:26 )