Lost your password?
První jarní body z venku PDF Tisk Email
Napsal uživatel Miroslav Juhaňák   
Úterý, 04 Červen 2013 16:49

Skorošice - Sokol SČV  2 : 6 (1 : 3)

Sobota 1.6.2013 - Zatímco na domácím hřišti jsme letos neporazitelní a všechna utkání jsme vyhráli, z venku jsme až dosud nepřivezli ani bod. Teprve na třetí pokus se nám podařilo uspět na půdě soupeře.

Ve Skorošicích nás kromě sebevědomého mužstva, přivítal také déšť, který neustal během celého utkání. V zápase bylo k vidění mnoho nepřesných přihrávek, osobních soubojů, faulů, slovních výměn ale také několik pěkných akcí a hlavně gólů, kterých byla spousta a obzvlášť jeden stál za to.

Od začátku utkání jsme soupeře výrazně přehrávali a po několika zahozených příležitostech udeřil poprvé náš bombarďák Jirka Lapčík. V 7. min. se ve vápně dostal k míči Mara Krmíček, posunul jej na penaltu nabíhajícímu Jirkovi a ten prostřelil vše co mu stálo v cestě – 0:1. Ve 33. min. vyslal Jirku k samostatnému průniku Honza Maceček, ten nezaváhal a placírkou obstřelil vybíhajícího brankáře Skorošic – 0:2. Ve 38. min. zaútočil Jirka po levé straně a poslal nádhernou přihrávku před branku na nabíhajícího Miru Juhaňáka, ten zakončoval z první do protipohybu vracejícího se gólmana – 0:3. Domácí ještě před přestávkou dokázali snížit po autovém vhazování do našeho vápna ve 42. min., když si na přední tyči zpracoval míč hrudníkem hráč Skorošic a povedenou střelou zády k bráně snížil na – 1:3.

Po přestávce se obraz hry prakticky nezměnil a po hodině hry jsme přidali další branku. Pro spoustu hráčů je hattrick vzácný úspěch, na který se nezapomíná, silně však pochybuji, že si všechny své hattricky pamatuje Jirka Lapčík. Pokud si doma nevede nějaké statistiky (které by mně velice zajímaly), asi těžko by se dopočítal, kolik už jich vlastně za svou kariéru nasázel. Další z nich zkompletoval v 60. min. sobotního utkání, kdy nejprve vyslal na skorošickou bránu tvrdou střelu, tu ještě domácí brankář vyrazil, míče se však zmocnil Mira Juhaňák a znovu jej poslal na Jirku, i jeho druhá rána byla zblokována, ale míč se k němu vrátil a napotřetí již Jirkovu bombu zastavila až síť – 1:4. V 62. min. přišli ke slovu opět hosté a zase to bylo po standartní situaci, když jsme při rohu neuhlídali jednoho z nabíhajících hráčů a ten hlavou snížil na – 2:5. Nádherná branka přišla v 67. min., když centr do vápna Skorošic sklepl Honza Lapčík našemu hrajícímu brankáři Bedřichu Kroupovi a ten jej z voleje poslal přímo do šibenice – 1:5. Poslední slovo patřilo opět nám, i když částečně také soupeři, v 83. min. si totiž do vlastní branky srazil obránce Skorošic centr Tomáše Bundila a konečný výsledek tak stanovil na – 2:6.

Branky SČV: 7., 33. a 60. Lapčík Jiří, 38. Juhaňák, 67. Kroupa, 83. Bundil   

Sestava SČV: Ligenza - Staník, Fidrich, Maceček Jakub, Heckel - Lapčík Jan, Juhaňák, Žák – Maceček Jan, Lapčík Jiří, Krmíček  náhradníci - Bundil, Kroupa, Burďák, Raciac

Naše přípravka cestovala vzdorovat lídrovi soutěže do Supíkovic. Ty však opět potvrdily svou suverenitu a porazily nás vysoko 19:4, naše branky vstřelili Matyáš Machů 2x, Kuba Vonc a Dan Miťko.

Aktualizováno ( Úterý, 04 Červen 2013 17:08 )