Lost your password?
Bod je ztráta. Kdo za to může? PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 09 Říjen 2011 17:36

Sobota 8.10.2011 - Fotbal nemá logiku a musím říct, že nejčastěji díky rozhodčím. Ve Vápenné se hrál pro diváky zajímavý fotbal a ačkoli jsme měli více šancí, nakonec jsme ztratili dva body za remízu. Kdo za to může? My sami, protože neumíme proměnit ani nejvyloženější šance, ale především Fandejs, který domácím svými hrubými chybami daroval bod.

Začali jsme aktivně a po pěkných šancích zahodili své příležitosti Jirka Lapčík, Radek Kopřiva a dokonce Mirek Juhaňák neproměnil penaltu, o které nemohli pochybovat ani domácí. Naše chyba. Pak jsme se již prosadili, krásný pas Marka Staníka lobem přes brankáře využil Mirek Juhaňák - 0 : 1. Domácí se snažili a zejména Peťa Chromek měl několik slibných náznaků. Nakonec se prosadili z přímého kopu. Marek Staník odkopával míč přes hlavu a trefil se do obličeje, k našemu překvapení Fandejs nařídil přímý kop za ruku a ještě posunul místo rozehrávky o 4 m blíže k naší bráně! Domácí střelec Červenka nachytal Patrika a zatočil míč ke vzdálenější tyči. Chyba Marka, že míč nezpracoval a Patrika, že nechytil tento přímák, ale také chyba Fandejse protože si vymyslel přímák ve výhodné pozici pro domácí.

Druhý poločas opět začal našim náporem, chybovali jsme, protože jsme ve vyložených šancích netrefili bránu. Fandejs nám upřel druhou penaltu, když obránce domácích zahrál rukou poté co míč nohou netrefil při odkopu. Ruka byla naprosto jasná a na rozdíl od prvního poločasu a ruky Marka ji musel Fandejs vidět, ale neodpískal - opět hrubá chyba rozhodčího. Jenže v zápětí následovala chyba Marka Staníka, když odražený míč napálil mimo bránu. Klid do našich řad přinesla branka Radka Kopřivy po krásné uličce Pavla Jílka - 1 : 2. Domácí pak nastřelili břevno a následně jsme se dopustili další chyby, když Martin Machů minul míč a Červenka svou druhou střelou opět dal branku - 2 : 2.

Opět jsme převzali otěže zápasu a Pavel Jílek nastřelil hlavou tyč, Luboš Gurka dvakrát ze slibné pozice ani netrefil branku a naštěstí Pavel Jílek se již podruhé nemýlil. Po rohu jsme vedli 3 : 2. Hráli jsme vzadu v klidu a šanci dostali dorostenci, další střely jsme opět mířili mimo branku, jenže 5 minut před koncem se po nedorozumění Pavla Porče a Martina Machů míč odrazil za obranu k Červenkovi proti kterému vyběhl Patrik a podle mínění rozhodčího fauloval. Červenka předvedl ukázkový skok plavmo a Fandejs se rozhodl rozhodnout utkání a nepochopitelně ukázal na značku pokutového kopu i když k faulu došlo mimo šestnáctku a navíc mimo možnost reálně ohrozit bránu. Zde jsme také chybovali jak Pavel Porč, Martin tak Patrik, ale především Fandejs! Červenka vstřelil z penalty třetí branku a Fandejs po chvíli utkání ukončil. Jak je možné si přečíst dopustili jsme se v zápase řady chyb a dopustíme se zase, proto nehrajeme první ligu, ale když toto víte a ještě Vás tímto způsobem zařízne rozhodčí, kterého si vážíte a považujete ho za nejlepšího v okresu, co si pak máme myslet? Doufám, že se to Frantovi "jen" nepovedlo, ale nám to tři body nevrátí.

Branky SČV: Miroslav Juhaňák (as. Marek Staník) 0 : 1, Radek Kopřiva (as. Pavel Jílek) 1 : 2, Pavel Jílek (as. Lubomír Gurka) 2 : 3

Sestava SČV: Ligenza - Staník, Fidrich, Machů Martin, Distler - Lapčík Jan (Žák), Jílek, Kopřiva (Porč), Gurka - Lapčík Jiří, Juhaňák , nenastoupil Bundil

Aktualizováno ( Neděle, 23 Říjen 2011 10:28 )