Lost your password?
Muži: A pak, že hrajeme podle pravidel PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 18 Duben 2011 22:34

Baník Staré Město - Sokol SČV 4 : 1 (1 : 0)

Sobota 16.4.2011 - Touha po vítězství byla od počátku patrná na obou stranách. Domácí využívali velmi dobře malého hřiště a hned v první minutě měli velkou příležitost. Neproměnili a bohužel stejně si v dalších chvílích vedli Petr Chromek a Honza Maceček. Byli jsme lepší, ale branku vstřelili po nešťastném odrazu míče domácí. Po zbytek poločasu jsme tlačili, ale branku jsme nedali.

Druhý poločas začal pořádným šokem - domácí házeli dlouhé prudké auty přímo na branku a čekali na teč. Po takovém autu míč přeletěl Mirka Juhaňáka, odrazil se od země a na míč nedosáhl ani Boban v brance a míč skončil v síti. Nikdo kromě házejícícho se míče předtím než skončil v bráně nedotkl, ale rozhodčí i přesto ukázal na středový kruh a branku uznal! To byl neskutečný zářez! Byli jsme v šoku a domácí toho využili ještě po další standardce ahlavou po rohovém kopu vstřelili třetí branku 3 : 0. Snažili jsme se dostat se zpět do hry, ale šance nepřicházely, až pronikl Petr Chromek do vápna zde byl faulován a nařízenou penaltu proměnil Jirka Lapčík 3 : 1.

Čtyři minuty před koncem mohl zápas zdramatizovat Michal Gotthard, ale trefil z 10 metrů pouze tyč a z protiútoku domácí vstřelili závěrečnou branku. Nedáš dostaneš. My jsme tak nevyhráli ani třetí jarní utkání a vzhledem k tomu, že naši kon kurenti v boji o záchranu zázračně vyhrávají, naše ztráta na posledním místě se stále zvětšuje. 

Branka SČV: Jirka Lapčík 3 : 1

Sestava SČV: Vavřín - Hladký Michal, Juhaňák, Krmíček (Faktor), Čermák - Chromek, Maceček Jakub (Turoň), Lapčík Jiří, Maceček Jan - Staník, Gotthard (Porč)

Aktualizováno ( Pondělí, 18 Duben 2011 23:06 )