Lost your password?
Muži: Domácí lekce od Starého Města PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 05 Září 2010 23:10

Sokol SČV - Baník Staré Město 1 : 4 (0 : 3)

Sobota 4. 9. 2010 - Po delší přestávce jsme nastoupili na vlastním hřišti s novým trenérem a soupeřem bylo Staré Město, které mělo před utkáním o tři body více a v Jindřichově prohráli stejným skóre jako my. Jenže hosté na nás vletěli ve velkém stylu a už ve 2. min zahrávali po nedorozumění v domácí obraně rohový kop. Neobsadili jsme dobře prostor a přízemní centr na přední tyči tečoval hostující útočník ke vzdálenější tyči. Tam sice stál Luboš Gurka a stihl reflexivně vykopnout míč, ale trefil pouze do zad na čáře stojícího Vavřína a od něj se míč odrazil do brány - 0 : 1. Hosté byli i nadále nebezpečnější, důraznější a rychlejší a příliš nás nepouštěli do hry. Ve 22. min se protáhli po pravé straně pole a přesný centr našel neobsazeného útočníka ve velkém vápně a ten nedal přízemní střelou Vavřínovi šanci - 0 : 2. V dalším průběhu byl po pěkném centru Petra Chromka sražen ve velkém vápně v útoku hrající Tomáš Reinold, ale rozhodčí nepískal. Tomáš si mohl zpravit chuť po samostatném nájezdu, ale hostující brankář jeho šanci vychytal. Ve 36. min zastavil šanci hostí na poslední chvíli Mirek Juhaňák, když útočníkovi, který již prakticky obešel Vavřína, ukopl před prázdnou bránou míč. Ve 40. min zahrávali hosté přímý kop z levé strany velkého vápna a nepříliš prudká střela zaplachtila nad rukama Vavřína do sítě již po třetí - 0 : 3.

Ve druhém poločase jsme byli aktivnější, ale fotbalovější hosté hrozili z rychlých brejků a v 57. minutě překonali ofsajdovou past a po samostatném úniku zvýšili už na 4 : 0. Před domácím publikem jsme nechtěli odejít s debaklem a i nadále jsme hráli velmi aktivně. V 67. min se protáhl s míčem až před prázdnou bránu Jarek Lučan a snížil na 1 : 4. Naše snaha a aktivita již k překonání dobře chytajícího brankáře hostí nevedla a navíc se v posledních minutách zranil po řadě těžkých soubojů Tomáš Reinold a musel být s lehkým otřesem mozku odvezen do nemocnice. Doufáme, že již v sobotu bude moci nastoupit v derby proti Žulové, kde bychom chtěli odčinit těžkou domácí porážku.

Branka SČV: 67. Jarek Lučan - 1 : 4

Sestava SČV: Vavřín - Staník (22. Krmíček), Fidrich, Juhaňák, Gurka (46. Čermák) - Chromek, Lapčík, Maceček Jan, Maceček Jakub - Reinold (81. Kopřiva), Lučan, nenastoupil Turoň

Aktualizováno ( Středa, 08 Září 2010 07:21 )