Lost your password?
Muži: MISTŘI! Dokázali jsme to! PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 27 Červen 2010 18:53

Sokol SČV - SK Lipová-lázně 3 : 0 (0 : 0)

Sobota 26. 6. 2010 - Dokázali jsme to! Muži TJ Sokol Stará Červená Voda se po neuvěřitelné sérii v jarní části sezony stali vítězem okresního přeboru Jeseník soutěžního ročníku 2009-10! Na jaře jsme zvítězili ve všech 13 soutěžních utkáních, ke kterým jsme nastoupili a čtrnácté vítězství jsme si připsali po kontumačním vítězství s Kobylou. Vítězství v sezoně, kdy si brousila zuby na vítězství béčka divizních Mikulovic a Jeseníku, který se bez posil z áčka neobešel, je o to cennější, že jsme domácí utkání hráli ve Velkých Kuněticích! Přátelům z Velkých Kunětic však velmi děkujeme, protože jsme se u nich cítili jako doma.

Utkání s Lipovou bylo nervózní, protože tíha povinného vítězství ležela na všech jako deka. Ale od počátku utkání jsme měli jasnou převahu a kombinačními akcemi jsme přehrávali soupeře. Nervozita však způsobila, že žádná střela netrefila bránu a do poločasu se šlo za bezbrankového stavu.

Ve druhém poločase vyplynul z rychlé kombinace a tlaku zákrok na Jarka Lučana ve velkém vápně a kopala se penalta. V 58. min prokázal Mirek Juhaňák pevné nervy a dodal na naše kopačky potřebný klid - 1 : 0. V 61. min se situace opakovala a tentokráte obrana hostí zastavila ve vápně nedovoleně Jirku Lapčíka a nařízenou penaltu opět, tektokráte již s větším klidem, proměnil Mirek Juhaňák - 2 : 0. Brankově uzavřela utkání dvojice Gurka - Jakub Maceček, když v 85. min Kuba hlavou zakončil krásný centr Luboše z pravé strany - 3 : 0. Vítězství bylo zasloužené a završilo fantastickou sezonu, po které se vracíme do 1.B třídy!

Branky SČV: 58. Miroslav Juhaňák (pen.), 61. Miroslav Juhaňák (pen.), 85. Jakub Maceček

Sestava SČV: Vavřín - Staník, Fidrich, Juhaňák, Machů - Chromek (63. Gurka), Novák, Lapčík, Koranda - Lučan (79. Turoň), Krmíček (46. Maceček)

Aktualizováno ( Neděle, 22 Srpen 2010 12:32 )