Lost your password?
Muži: Čtyři kousky České Vsi PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 12 Červen 2010 19:34

Sokol SČV - Řetězárna Česká Ves "B" 4 : 0 (1 : 0)

Sobota 12. 6. 2010 - Podle původního rozpisu mělo být toto utkání posledním v celé sezóně. Díky nevhodným klimatickým podmínkám však byla dvě kola odložena na konec června, a tak jsme se týmu z popředí tabulky postavili s vědomím, že zbývající tři utkání musíme vyhrát, abychom zvítězili v celé soutěži. V sestavě chyběl Jarek Lučan, kterému asi zraněné koleno neumožní nastoupit ani za týden v Černé Vodě.

Nová útočná dvojice Gurka - Maceček se od počátku hledala a zkušená obrana hostí odvracela naše útoky. Naštěstí hosté nebyli v útoku vůbec nebezpeční, a tak jsme zvyšovali tlak a vypracovali si řadu slibných příležitostí. Proměnili jsme však až pěknou kombinační akci ve 39. minutě, kdy Pepa Novák poslal pěknou přihrávku na Radima Korandu a ten zakončil samostatný nájezd střelou ke vzdálené tyči - 1 : 0. Do konce poločasu už jsme žádnou ze šancí neproměnili, ačkoli jsme měli výraznou převahu.

Druhý poločas jsme opět začali náporem a v 62. minutě se samostatnou akcí prosadil Jirka Lapčík, který se uvolnil na velkém vápně a prošel až na penaltu, kde poslal míč do protipohybu brankáře - 2 : 0. Náš tlak byl obrovský a Jirka Lapčík měl dvě příležitosti vstřelit branku z přímých kopů, ale dobře chytající brankář hostí obě tvrdé střely vyrazil. V 76. minutě zahrával zkrácený roh Lukáš Fidrich a na jeho centr si nejlépe naskočil Pepa Novák a hlavou nedal brankáři šanci - 3 : 0. Velmi podařené představení zakončil v 83. minutě Peťa Chromek přesnou střelou k tyči z 25. metrů po pěkném přenesení hry od Kuby Macečka - 4 : 0. Jedenácté vítězství z jedenácti utkání, znamená, že pokud zvítězíme v derby a porazíme doma Lipovou, vyhrajeme okresní přebor!

Branky SČV: 39. Radim Koranda 1 : 0, 62. Jiří Lapčík 2 : 0, 76. Josef Novák 3 : 0, 83. Petr Chromek 4 : 0

Sestava SČV: Vavřín - Staník, Fidrich, Juhaňák, Machů Mirek - Chromek, Novák (84. Turoň), Lapčík, Koranda - Gurka (46. Krmíček), Maceček Jakub

Aktualizováno ( Sobota, 19 Červen 2010 21:34 )