Lost your password?
Muži: Za výkon v prvním poločase tři body PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Neděle, 09 Květen 2010 21:35

Sokol Bernartice - Sokol SČV 2 : 4 (1 : 4)

Sobota 8.5.2010 - Po nevydařeném výkonu proti oslabeným Skorošicím jsme nastoupili na hřišti nevyzpytatelných Bernartic s velkou touhou zvítězit. Již ve 4. minutě se na domácího brankáře řítil Jirka Lapčík, ale napoprvé šanci nevyužil. V 7. minutě Petr Chromek po samostatné akci z pravé strany nastřelil břevno. Velký počáteční nápor jsme využili v 11. minutě, kdy přihrávku Jirky Lapčíka za obranu domácích zužitkoval překvapivou střelou z první Jakub Maceček - 0 : 1.

Tlak pokračoval, avšak branku jsme nevstřelili, naopak k prvnímu ohrožení naší brány se dostali ve 24. minutě domácí, kdy z přímého kopu nastřelili břevno. O minutu později ve 25. minutě jsme však zahráli špatně ofsajd systém, ze druhé vlny si nasprintoval mezi naše obránce střední záložník domácích a samostatný únik zakončil nechytatelným lobem - 1 : 1. Následovalo několik minut, kdy jsme se nedokázali prosadit a hrálo se ve středu pole. Ve 33. minutě jsme však po nedovoleným způsobem zastaveném průniku Jarka Lučana měli příležitost zahrávat penaltu a Mirek Juhaňák ji s jistotou proměnil - 1 : 2. Od rozdílové branky jsme zase získali převahu a ve 39. minutě ji mohl po pěkném uvolnění za obranu využít Jarek Lučan, ale trefil pouze tyč. Ve 40. minutě to již bylo 1 : 3, když Jirka Lapčík přízemní dělovkou k tyči proměnil v branku přímý kop. Ve 44. minutě zahrával další centrovaný míč Jirka Lapčík a jeho centr usměrnil hlavou do sítě Jarek Lučan - 1 : 4. V prvním poločase rozhodčí ještě domácím odpustil další dva pokutové kopy, a tak jsme do kabin šli pouze s tříbrankovým náskokem.

Do druhého poločasu jsme nastoupili stejně aktivně a hned zpočátku domácí odvraceli řadu našich brankových příležitostí. Nebezpečný byl zejména přímý kop Jarka Lučana, který ze šibenice vytáhl domácí brankář. Blízko branky byl také průnik Radima Korandy, který však v ponechané výhodě nepřihrál přesně Jarkovi. Častěji než v prvním poločase se však v naší hře objevovaly chyby při zpracování a v rozehrávce a osmělili se také domácí. A opět stejně jako před týdnem jsme v 73. minutě inkasovali branku po chybě v rozehrávce a centru z pravé strany a nedůrazném bránění na hranici malého vápna - 2 : 4. Do konce utkání jsme se již z řady šancí neprosadili ani my ani snaživě útočící domácí.

Branky SČV: 11. Jakub Maceček 0 : 1, 33. Miroslav Juhaňák 1 : 2, 40. Jiří Lapčík 1 : 3, 44. Jarek Lučan 1 : 4

Sestava SČV: Vavřín - Staník, Fidrich, Juhaňák, Krmíček (89. Kopřiva) - Chromek (57. Koranda), Lapčík, Novák, Gurka - Maceček Jakub (76. Turoň), Lučan

Aktualizováno ( Středa, 12 Květen 2010 20:26 )