Lost your password?
Muži: Vítězství z Písečné PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Pondělí, 26 Duben 2010 19:53

TJ Písečná "B" - Sokol SČV 1 : 2 (1 : 2)

Neděle 25.4.2010 - Na podzim nás dokázal B-tým Písečné porazit na domácí půdě v Kuněticích, a tak jsme měli co odčinit. Tentokráte jsme se sešli v plné síle a chtěli jsme prodloužit vítěznou šňůru na pět utkání. Od prvních minut jsme byli aktivnějším týmem, byli jsme důraznější a častěji hráli na polovině domácích. Jedna z pěkných akcí vyvrcholila dravým průnikem Jarka Lučana, který byl zastaven pouze za cenu faulu a penalty. Pokutový kopv 15. minutě s jistotou proměnil Mirek Juhaňák - 0 : 1.

Pak jsme však polevili a domácí začali hrozit. Domácí nastřelili břevno a vytáhl se také Boban Vavřín v naší brance. Ve 32. minutě však domácí zahrávali roh a přetažený centr na zadní tyči propasíroval domácí útočník do sítě - 1 : 1. Bylo jasné, že pokud chceme uspět, musíme přidat. Zvýšili jsme tempo a snažili jsme se držet míč na svých kopačkách a kombinačními akcemi především po stranách ohrožovat branku domácích. Zahrávali jsme také řadu rohů a přímých kopů, ale centry Kuby Macečka nebo Mirka Machů jsme do branky usměrnit nedokázali. Rozhodla 41. minuta, kdy si o míč řekl na půlce Mirek Juhaňák, přesnou přihrávkou našel na velkém vápně Jarka Lučana, ten se dokázal uvolnit a prudkou ranou prostřelil domácího brankáře - 1 : 2. Golman ještě do poločasu zachránil domácí od další pohromy, když vyrazil dvě prudké střely Jirky Lapčíka.

Do druhého poločasu domácí nasadili hráče A-mužstva, ale první šanci jsme měli my. Ve 47. minutě Mira Machů zakroutil míč z přímého kopu do horního rohu branky, ale domácí brankář střelu vyrazil. Domácí byli ve druhém poločase nebezpečnější a my jsme měli plné ruce práce především s tím, abychom ubránili řadu standardních situací. Rozhodčí byli vůči naší hře velmi přísní a naopak, když domácí útočník nakopl v 62. minutě bez míče zezadu Lukáše Fidricha, dostal za to pouze žlutou kartu! Tyto zákařné zákroky ničí fotbal a rozhodčí je bohužel nedůsledným postupem pouze podporují. I přes nepřízeň rozhodčích jsme však vítězství udrželi a podzimní porážku rezervě Písečné vrátili.

Branky SČV: 15. Mirek Juhaňák (penalta) 0 : 1, 41. Jaroslav Lučan 1 : 2

Sestava SČV: Vavřín - Staník, Fidrich, Juhaňák, Gurka - Chromek (89. Distler), Novák (60. Koranda), Machů (80. Krmíček), Maceček Jakub - Lapčík Jiří, Lučan

Aktualizováno ( Pondělí, 26 Duben 2010 20:39 )