Lost your password?
Vánoční nohejbalový turnaj PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Sobota, 23 Leden 2010 10:54

Pátek 25.12.2009 - Na 1. svátek vánoční jsme se sešli v tělocvičně v Černé Vodě na tradičním nohejbalovém turnaji. V přátelské atmosféře se turnaje zúčastnilo deset týmů trojic (jedna z nich byla čtveřice), které se utkaly ve dvou skupinách po pěti a následném play-off.

Hrálo se na dva sety do 10 a nebylo nutné vyhrát dva body a utkání mohlo skončit remízou. Po tuhých bojích ve skupinách vzešly z následného čtvrtfinále povětšinou očekávaní semifinalisté. V prvním semifinále porazil favorizovaný tým ve složení Jiří Burďák st., Juraj Burkuš a Jan Maceček st. jedinou čtveřici ve startovním poli ve složení Jiří Lapčík, Josef Novák, Lukáš Fidrich a Luděk Petřek. Druhé semifinále bylo velmi vyrovnané a vítězství v něm získal domácí tým z Černé Vody ve složení Pavel Koláček, Petr Koláček a Marek Šlampa nad týmem vedeným Mirkem Krmíčkem.

V zápase o třetí místo uspěl tým Mirka Krmíčka v souboji s Jirkou Lapčíkem. Pak již přišlo velké finále, ve kterém se utkaly favorizované týmy Jiřího Burďáka st. a týmu Černé Vody. Nakonec slavila úspěch variabilní útočná hra Černé Vody a po roce tak získali domácí titul z vánočního turnaje zpět.

Aktualizováno ( Pondělí, 25 Leden 2010 23:07 )